הריון מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם
    ק
    27/11/2012

היי ד"ר,

עברתי הפלה בשבוע ה10, חיכיתי מחזור ונכנסתי להריון. כיום אני שבוע 4+5 .

גיליתי את ההריון בבדיקה ביתית יומיים לפני קבלת המחזור. ההריון הזה מוזר לי, לא היו כאבי מתיחה של הרחם( שהיו לי בכל ההריונות שלי סכ"ה 3) ויש לי כאב בטן בצד שמאל וגם יש לי כאב בגב בצד שמאל. ערכתי היום בדיקה ביתית שוב ( אמנם לא שתן של בוקר ובדיקה של יצרן אחר) ויצא לי קו עדיין חלש ולא קו חזק. הכאבים לא עוברים (ואין לי כאבים בדר"כ)ואני חוששת שיש לי הריון מחוץ לרחם. מתי אפשר לאבחן את זה?מתי אפשר לראות בUS, כי אני לא רוצה ללכת סתם לרופא. היו לי 2 בדיקות בטא אז עשיתי היום בבוקר בדיקה אחת(אין תוצאות עדיין). לפני שנה וחצי עברתי ניתוח אפנדיציט( שהסתבך וגרר אחריו ניתוח נוסף כי נגרמה לי חסימת מעיים) וקראתי שניתוח בטן שהסתבך זה גם גורם סיכון להריון מחוץ לרחם. האם בשבוע קטן כמו שלי( 4+5) יש תסמינים כלשהם להריון מחוץ לרחם?

אני ממש עצובה ומפוחדת....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• קיבלתי את תוצאות הבטא-850

ק
    28/11/2012

הכאבים ממשיכים, אבל אין סימנים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/11/2012

שלום לך
    רצוי להמשיך במעקב ביטא כמותי בדם ולצפות בעלייתו התקינה. מעבר לערך של 1500 אפשר כבר לבצע אולטרהסאונד להוכחת שק הריון תוך רחמי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו