קרוהן והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן והריון
    עינת
    15/05/2007

אני סובלת ממחלת הקרוהן כעשר שנים אני בת 29 כיום ורוצה לדעת לגבי הריון ..אני כל חודשיים מקבלת רמיקייד וזה בעצם הדבר היחיד שגורם לי לרימיסיה לחודשיים בלבד אמנם ,אבל גם זה משהו,וחשבתי במידה וארצה בעזרת ה' להכנס להריון,איך אוכל אם כל חודשיים המצב שלי מחמיר?כלומר אני לוקחת את הרמיקייד ואז אוכל ישר לנסות להכנס להריון?זה לא מפריע לקליטת ההריון ?ברצוני לדעת מה ניתן לעשות בכדי להקל על הגוף ואילו תרופות ניתן לקחת בזמן ההריון במידה וישנה התלקחות?האם ניתן לקבל רמיקייד כרגיל?? אודה לכם אם תענו לשאלותיי.. כמו כן האם ניתן לשפר את המצב או למנוע התלקחות ע"י טיפול אלטרנטיבי במהלך ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן והריון

הוספת תגובה

• יעוץ גסטרו

ד''ר בני שכטר
    16/05/2007

שלום לך!
    במחלת קרוהן בהיריון, יכול להיות הכל.
    המחלה יכולה להתלקח, להשאר ברמיסיה או להשתפר.
    יתכנו בעיות בכניסה להיריון אם ישנה מחלה פעילה.
    בכל אופן אני מציע שלפני שאת נכנסת להיריון, תתיעצי עם הרופאים המטפלים שלך (גם הגסטרו וגם הגינקולוג) לגבי התרופות המותרות לך, אופן המעקב ותדירותו, יעוץ דיאטתי מסודר וכל הדברים הנוגעים למצבך המיוחד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו