מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכתמות לפני מחזור.. שאלהמחכה בציפייה02/12/2012
שלום,
אני בת 26, והפסקתי לקחת גלולות לפני כחמישה חודשים, לאחר 7 שנים של גלולות ללא הפסקה.
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון במשך 4 חודשים.
בחודשים האחרונים של לקיחת הגלולות היו לי הכתמות כמה ימים לפני קבלת המחזור, וההכתמות ממשיכות גם עכשיו- 5 חודשים ללא גלולות.
החודש, כיום אני ביום מחזור 28 (בד"כ אורך מחזור שלי הוא 32 ימים), התחילו הכתמות ביום מחזור 25 ואתמול בלילה (יום מחזור 27) הופיע מעין דימום שנראה כמו התחלה של מחזור. הדימום היה משהו חד פעמי שלא חזר על עצמו לכל אורך היום או הלילה של אתמול. כרגע נמשכות ההכתמות.
מה זה יכול להיות הדימום הזה? למה הוא הופיע ונעלם?
ולמה ההכתמות?
אשמח לקבל תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות לפני מחזור.. שאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור02/12/2012שלום לך
ההכתמות הן למעשה תחילתו של וסת . אם חשוב לחשב את משך המחזור ( בין וסת לוסת ) יש להחשיב את ההכתמה כיום הראשון של הוסת.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחשיב את ההכתמות כיום הראשון
מחכה בציפייה02/12/2012של הוסת?
הבנתי שמתחילים לספור מהיום של הדימום עצמו....
פעם ראשונה שאני שומעת שלהתחיל לספור מההכתמות...
יש הבדל ברור בין ההכתמות לבין הדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)