שאלה לגבי דימום...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דימום...
    אורית
    04/12/2012

שלום!
    התחלתי לקחת גלולות לפני קצת יותר משנה. עד אז לא היה לי מחזור סדיר.
    הפסקתי לקחת גלולות במהלך אוקטובר, קיבלתי את המחזור האחרון של הגלולות, ומאז לא קיבלתי שוב מחזור (המחזור האחרון התחיל ב14.10). ביום שישי האחרון (30.11) התחיל לי דימום משונה שאף פעם לא היה לי כמוהו- גם אין תחושה רגילה של מחזור, גם יש מעט דימום, וגם גוון אחר ממחזור (בהתחלה גוון חום, עם הזמן הולך ונהיה יותר ורדרד)- הדימום בינתיים נמשך.
    הבנתי שיש סיכוי שזה יכול להיות דימום של השתרשות. אם לא, יש לכם אולי רעיון מה זה יכול להיות? זה נמשך כבר כמה ימים ולא מתפתח מזה מחזור בינתיים..
    בכל מקרה, באיזה שלב כדאי לעשות בדיקת הריון ביתית? בכל האתרים שחיפשתי הופיעה התייחסות למספר ימים לאחר איחור המחזור, אולם כאמור המחזור שלי לא היה סדיר גם לפני הגלולות, ועוד לא קיבלתי מחזור טבעי מאז סיום הגלולות..
    אשמח לעזרה..

תודה רבה! :)
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דימום...

הוספת תגובה

• שאלה לגבי דימום... - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/12/2012

שלום לך
    לעתים קיים שיבוש בתצורת הוסת לאחר הפסקת גלולות . כמובן שגם הריון הינו אפשרות. לכן מציע שתבצעי בדיקת דם להריון ובמידה ושלילי המתיני להופעת וסת כפי שהיה בטרם התחלת את הגלולות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו