הורמון הריון?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמון הריון?!
    שירלי
    09/12/2012

האם יש עוד סיבות להורמון הריון חיובי? למעט הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמון הריון?!

הוספת תגובה

• הורמון הריון?! - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    09/12/2012

בוקר טוב

שאלה מצויינת

יש סיבות נופות כגון גידולים, שאריות שילייה, יתכן גם מחלה טרופןבלסטית שזה גידול של שילייה מהריון קודם.

מה הפרטים המפורטים של המצב ???

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון הריון המשך...

שירלי
    09/12/2012

אני באיחור של בערך שבועיים עשיתי כבר חמש בדיקות ביתיות יום אחרי יום חיוביות וכל יום הפס בבדיקה התחזק!!! ביום שעשיתי בדיקת שתן ביתית ראשונה יצא פס ממש חלששש ולמחרת עשיתי בדיקת דם שלילית בu.s ראו רירית מעט מעובה ויש לי את כל סימני ההריון.. וגם מה הסיכוי שחמש בדיקות שתן ביתיות יראו חיובי וכל פעם חזק יותר. מחר יש לי בדיקת רופא ובדיקת דם נוספת אשמח לעדכן. לידה אחרונה שלי היתה לפני שנה וחצי ללא סיבוכים לידה תקינה וגם הלידה הראשונ תקינה. אם חלילה זה לא היה הריון האם היו תופעות מיוחדות שמחייבות התייחסות דחופה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו