הפלה- שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • הפלה- שאלות
    ק
    10/12/2012

    היי ד"ר,
    אני בת 36 ועברתי 2 ניתוחים קיסריים( לפני כן לא היו לי כלל בעיות או הפלות)
    לפני חודשיים וחצי עברתי הפלה בוששת בשבוע ה11(הדופק פסק בשבוע ה9) ועברתי גרידה.
    לאחר חודשיים נכנסתי שוב להריון (אחרי המחזור הראשון)
    בדיקות בטא שעשיתי העלו כי הבטא לא עולה בצורה תקינה( אחרי שהייתה הכפלה הבטא הפסיקה להכפיל את עצמה בערך 1600 וממשיכה לטפס למעלה לאט לאט). בשבוע ה5+4 נצפה שק הריוני בגודל 8 מ"מ. היום(שבוע 6+3- לאחר שבוע כמעט) נבדקתי ונאמר לי שככל הנראה ההריון אינו תקין- נצפה שק הריוני בגודל 9.8 מ"מ ללא עובר. הרופאה נתנה לי 3 ברירות- א. לחכות שיפול לבד ב. ציטוטק ג. גרידה. הרופאה לא אמרה לי מה כדאי ובחרתי בציטוטק אבל אני לא בטוחה. מה אתה ממליץ? מה עדיף לעשות במצבי?
    שאלה נוספת: הרופאה אמרה שההפלות הן כנראה בגלל הגיל, זה נכון? יש מצב שיעשו לי ברור הפלות לאחר 2 הפלות ולא 3?( לאבא שלי הייתה בעיית קרישיות קשה-עבר ניתוחים בקרוטיד ובורידים ברגליים, אבל הוא נפטר ואין לי מושג מה היה לו-ניסיתי לחפש מידע על זה ואין). מצד שני יש לי 2 ילדים ולא היו לי בעיות עד עכשיו. ואולי יש לי הדבקויות אחרי הקיסריים?
    אני די מיואשת מכל המצב הזה ):
    תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה- שאלות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הפלה- שאלות - תגובה

    ד``ר איילון לחמן
    12/12/2012

    שלום.
    ממליץ קודם כל לחזור על בדיקת העל קול לאחר מספר ימים.דבר שני ברור הנשאות הגנטית לקרישיות יתר בהחלט מומלץ במקרה שלך.שיהיה בהצלחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו