טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 23 (ממחר...) בשבוע הבא אני אמורה לעשות בדיקת עמסת סוכר - אני עושה ישר של 100 מאחר ואמי חולת סוכרת וכך הומלץ לי. אלא שבקופ"ח ככלית עקב שביתת האחיות לא עושים כרגע. יש לי מספר שאלות:. 1. עד מתי ניתן לעשות העמסק סוכר? 2. במידה והשביתה תימשך ו/או לא יהיו תורים פנויים עקב עומס, האם ניתן לבצע את הבדיקה באופן פרטי? אם כן- איפה?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רותם. ניתן לעשות את הבדיקה בכל שלב בהריון אך ככל שמתקרבים למועד, יש פחות זמן להשפיע אם אכן מדובר בסכרת. ניתן לבצע את הבדיקה באופן פרטי במעבדות זר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד