מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפירשירי11/12/2012
שלום רב.
אני בת 38. ביצעתי היום שקיפות עורפית. התוצאה שיצאה היא 1:993.
הבנתי שהבדיקת דם שמחליפה בדיקת מי שפיר עולה 10 אלף ש"ח.
במידה ואני מחליטה לא לעשות בדיקת מי שפיר - מתי יודעים, לאחר הלידה, שהתינוק/ת לקו בתסמונת דאון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/12/2012שלום שאני. ברוב המקרים ניתן לחשוד ממש עם הלידה שמדובר בתסמונת גנטית ואז לאמת אותה בבבדיקת כרומוזומים לילוד. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתתתת
שירי12/12/2012תודה על תשובתך.
שאלת אם תוצאת השקיפות היא אחרי בדיקת דם. איזו בדיקה בדיוק?
של שני החלבונים? PAPP-A ו- HCG?
אני בדיוק מנסה לברר, די מבולבלת וחסרת ידע. האם אני צריכה לעשות את בדיקת 2
החלבונים האלה במעבדות זר? ומה בהמשך? תבחין משולש או מרובע?
כתוב במדריך, עד כמה שאני מבינה, שתוצאת השקיפות+2 חלבונים+תבחין מרובע =
למעלה מ - 90% איתור תסמונת דאון??? הבנתי נכון??
תודה רבההההה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתתתת - תגובה
ד''ר עפר תדמור17/12/2012ערב טוב
אחרי שקיפות
עושים בדיקת דם ל 2 הורמונים
אחר כך סקירה מוקדמת
אחרי הסקירה חלבון עוברי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)