אגיסטן.. שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגיסטן.. שאלה
    תותי
    20/12/2012

היי, אני בת 31 מנסה להיכנס להריון.
    מזה שבועות שאני סובלת מפטריה בנרתיק מלווה בגירוד.
    רופא הנשים שלי רשם לי 2 נרות אגיסטן. הבנתי שהם מרוכזים יותר מהמשחה.
    שמתי אחד בשלישי בלילה לפני השינה. מתי להשתמש בשני?
    ועוד שאלה, האם תרופה זו עלולה להזיק לי בכניסה להריון או להשפיע לרעה על הריון טרי?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגיסטן.. שאלה

הוספת תגובה

• אגיסטן.. שאלה - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    23/12/2012

שלום תותי. אם מדובר באגיסטן 0.5מג הרי שנר אחד מספיק אך אם נתן לך שניים - ההפרש בינהם צריך להיות של כ 3 ימים. אין כל חשש לגבי הריון או כניסה להריון. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

תותי
    24/12/2012

תודה, בסוף יצא שעשיתי בדיוק מה שייעצת לי.
    היום, 3 אחרי השימוש בנרות ואני לא מרגישה שום שינוי, עדיין אותו גרד פנימי מציק. כאילו שכלל לא השתמשתי בנרות.
    האם בדיקה של רופא נשים יכולה להעלות מה יש לי? אני לא רוצה לקחת סתם עוד תרופות וכרגע זה מציק לי ואף מחמיר.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    24/12/2012

סביר מאד להניח שפשוט אין לה פטרייה. ישנן סיבות אחרות לגרד בנרתיק. לא תמיד הבדיקה יכולה לזהות מה הגורם. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו