טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 27, ומתחילת ההריון אני עם המטומה, אך היא קטנה יותר וכרגע היא 17*32. מעבר לזה אני מרגישה טוב והכל תקין. מתחילת ההריון, בעקבות ההמטומה, אנחנו שומרים שלא לקיים יחסי מין כי כך נאמר לי כל הזמן מהרופאים. השאלה שלי היא מהי הסיבה המדויקת שבגללה יש להמנע מיחסי מין, האם זה מהמאמץ שבפעולה? (כי אני ממילא רוקדת ומרגישה טוב) האם זה מחומרים שיש בזרע? האם זה כדי להמנע מהתכווצויות של הרחם? תודה מראש על התשובה, סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סיון. הסיבה להמנעו מקיום יחסים במקרה שלך הוא רצון להמנע מצירים עקב חומר הקרוי פרוסטגלנדין ומצוי בנוזל הזרע. ההמלצה אינה מבוססת על מדע או מחקר אלא על "תחושות בטן" של הרופאים. את יכולה לקיים יחסי מין עם קונדום או משגל נסוג ובכך להמנע מסיכון תאורטי זה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר