טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אבקש להתייעץ לגבי בדיקת סקירת מערכות מאוחרת מכוונת אשר הפנו אותי לעשות לאחר שבדיקת חלבון העוברי יצאה גבוהה מממה שצריך- 0.20 - 1.99 2.10 100.1 ng/mL AFP הפנו אותי לעשות בדיקה מכוונת לעמוד השדרה. שאלתי היא אם אפשרי ומומלץ לעשות את הבדיקה הזו בשבוע 20+5 או שעדיף לי לחכות עוד שבוע נוסף... אני לא רגועה וממש רוצה לעשות את הבדיקה מיד אך אם הזמן שאמתין יגרום לתוצאה להיות מאימנה יותר אני אמתין...
לתשובתכם המהירה אודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד