מה הסיכוי שאני בהריון??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי שאני בהריון??
    טלי
    02/01/2013

היי, אני בת 25 וחצי, עוד חודש בדיוק מתחתנת
    המחזור שלי מאחר כבר ב 5 ימים (אני ביום ה 33) קיבלתי וסת אחרונה ב 1.12
    ויש לי מאין תחושות מוזרות, כאבים בצד הבטן שמרגישים כאילו מישהו מותח אותי מבפנים. בנוסף חשה עייפות, סחרורות ומיגרנות קלות.
    דבר נוסף מוזר שקרה לי החודש שלא קרה לי מעולם בערך ב 14 לחודש (שבועיים אחרי קבלת הוסת האחרונה) לאחר שקיימתי יחסי מין, לא זוכרת כמה זמן אחרי אבל לפחות כמה שעות אולי אפילו יום אחרי היה לי דימום מאוד קליל כמעט ולא מובחן רק בניגוב עם קריש שניים צמיגיים בודדים במשך יומיים וחצי (דבר זה מעולם לא קרה לי וזה גם לא חזר לי מאז)
    מה זה יכול להיות?
    אם אני אני לא אקבל בימים הקרובים אני כמובן אגש לעשות בדיקה אבל מעוניינת לדעת מה הסיכוי שזה הריון ולאחר כמה ימי איחור אני יקבל תשובה מהימנה בבדיקת שתן ביתית?
    אציין שלאחרונה המחזור לי לא מדייק על 28 יום. המחזור האחרון שלי היה 31 ימים ולפני כמה חודשים היה לי איחור של שבוע אבל כל הפעמים שלפני זה זה עמד על 28 או קצת פחות. אני קצת מפחדת שזה משהו לא טוב ולכן אני פונה בפורום זה.
    תודה על התיחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי שאני בהריון??

הוספת תגובה

• מה הסיכוי שאני בהריון?? - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/01/2013

שלום.
    המלצתי היא קודם לגשת להיבדק אצל רופא הנשים,ועל פי המלצתו ולבצע בדיקת דם להריון.בשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו