יש שק עובר אבל אין דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש שק עובר אבל אין דופק
    מיכל
    02/01/2013

שלום רב. חזרתי היום מבידקת אולטרסאונד ורופא. ע"פ ווסת אחרונה אני אמורה להיות בשבוע 6+4, גם בדיקת הבטא די תומכת עם ערך של 12000 לפני 3 ימים. באולטראסאונד נצפה רק שק עובר בגודל 12 מ"מ ללא דופק וללא עדות ממשית לעובר בתוכו (אפשר לראות משהו...המיכשור חדשני!). הרופא ניסה להרגיע אותי ואמר שגודל השק מתאים להריון צעיר יותר, אבל זה לא מה שאני רואה בחיפושים ברשת. יש לציין שאני בת 40 עם עבר של 2 הפלות בשל הפסקת דופק סביב שבוע 8. אודה לכם את תחוו דעתכם. האם הגיוני שק עובר בגודל כזה בשבוע מוקדם משבוע 6? ואם לא, בגודל שק עובר כזה האם הייתם מצפים כבר לראות דופק? זומנתי לבדיקה חוזרת בעוד כעשרה ימים אך אני כמובן קצת בלחץ. רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש שק עובר אבל אין דופק

הוספת תגובה

• יש שק עובר אין דופק - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    03/01/2013

בוקר טוב

השאלה הקובעת מתי בוצעה בדיקת בטה ראשונה חיובית לפני כמה זמן ??

רק על סמך זה אפשר לדעת גיל הריון

האם היה על קול קודם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר!

מיכל
    03/01/2013

בדיקת הבטא הראשונית והיחידה בוצעה בשבוע 6 לפי ווסת אחרונה. זה היה האולטרסאונד הראשון והיחיד (שבוע 6 + 4 לפי תאריך ווסת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נתון חשוב - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    03/01/2013

ערב טוב

בגודל שק כזה לא צריך לראות עובר
    לא ברור בין כמה ההריון
    יש לחכות לבדיקת על קול נוספת

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו