כאב בבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בבטן תחתונה
    חן
    09/01/2013

שלום, אני בשבוע 20 הריון תאומים-תקין.
    כבר כמה ימים עם כאב בבטן התחתונה מצד ימין מעיין לחץ שבא והולך אבל מטריד לאורך כל היום. היום כבר מאוד הפריע לי גם בלילה כל שינוי תנוחה חשתי כאב. מה זה יכול להיו? צריך ללכת לרופא? או שמדובר בכאב שכיח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בבטן תחתונה

הוספת תגובה

• כאב בבטן תחתונה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/01/2013

שלום לך
    רצוי לגשת ולהבדק גם בדיקה גינקולוגית וגם בדיקת אולטרהסאונד
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

קרן
    10/01/2013

קודם כל תודה , הייתי אצל הרפא אתמול והוא הפנה אות למיון לאחר שצפה בדופק בשני העוברים. עברתי במיון בדיקת אולטרסאונד ( כולל צוואר הרחם ושחלות) ספירת דם כדי לשלול דלקת פנדציט בדיקת שתן -הכל תקין. ונלקחה גם תרבית שתן תוצאות יהיו רק בראשון. הרופא אמר שככל הנראה מדובר בכאבים שנובעים מלחץ על הרחם ונתן לי מנוחה שבוע. כל היום נחתי והייתי במיטה ללא מעש ועדין הכאב לא מרפה. חשוב לציין לא מדובר בכאב חזק מאוד אבל כן מגביל (לזוז להתכופף וכו..). זה כואב בזמן הליכה . האם לחכות ובאמת מנוחה אמורה לעזור? יש טעם לגשת מחר שוב לרופא המטפל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו