מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בבטן תחתונהחן09/01/2013
שלום, אני בשבוע 20 הריון תאומים-תקין.
כבר כמה ימים עם כאב בבטן התחתונה מצד ימין מעיין לחץ שבא והולך אבל מטריד לאורך כל היום. היום כבר מאוד הפריע לי גם בלילה כל שינוי תנוחה חשתי כאב. מה זה יכול להיו? צריך ללכת לרופא? או שמדובר בכאב שכיח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בבטן תחתונה - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2013שלום לך
רצוי לגשת ולהבדק גם בדיקה גינקולוגית וגם בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
קרן10/01/2013קודם כל תודה , הייתי אצל הרפא אתמול והוא הפנה אות למיון לאחר שצפה בדופק בשני העוברים. עברתי במיון בדיקת אולטרסאונד ( כולל צוואר הרחם ושחלות) ספירת דם כדי לשלול דלקת פנדציט בדיקת שתן -הכל תקין. ונלקחה גם תרבית שתן תוצאות יהיו רק בראשון. הרופא אמר שככל הנראה מדובר בכאבים שנובעים מלחץ על הרחם ונתן לי מנוחה שבוע. כל היום נחתי והייתי במיטה ללא מעש ועדין הכאב לא מרפה. חשוב לציין לא מדובר בכאב חזק מאוד אבל כן מגביל (לזוז להתכופף וכו..). זה כואב בזמן הליכה . האם לחכות ובאמת מנוחה אמורה לעזור? יש טעם לגשת מחר שוב לרופא המטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)