מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת הסבר להפניהשיר09/01/2013
שלום!
תודה על תשובתכם.
קיבלתי עכשיו בעקבות 1. ריבוי מי שפיר 257AFI
2. ראש מתאים ל3 שבועות קדימה ותינוק ששקל לפני שלושה שבועות 3000 גרם,
3 אגן כליה שמאלי 6.8 מ"מ.
הסוכר אחרי המסת 100 תקין לחלוטין. )פניה לאקו לב(איך זה קשור?) וסקירה מכוונת.
חשוב לי לדעת למה זה יעזור כאשר אני אמורה ללדת עוד שבוע וחצי.
האם במקרה כזה יש איך לעזור לעובר בעקבות בדיקות כמו סקירה מכוונת וכדו'?האם צריך רופא מומחה בלידה?
קצת מבולבלת אשמח להסבר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד אם תוכלו לעות לי....
שיר09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת הסבר להפניה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/01/2013שלום לך
הברור הוא עקב ריבוי מי השפיר ללא סכרת . מומלץ גם לסרוק את הפנים ומערכת העיכול העליונה בנוסף
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר10/01/2013אני מנסה להבין איך זה יכול לעזור לעובר שלי.. האם בעקבות הבדיקות אצטרך אולי רופא מומחה בלידה? האם מזרזים? כי אני צריכה ללדת עוד שבוע וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)