מתי מתחילים לגדול שדיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי מתחילים לגדול שדיים?
    הילה
    09/01/2013

שלום רב,
    אני ובעלי מנסה מזה תקופה ארוכה להיכנס להריון... קשה... אבל אנחנו עובדים במרץ ומקווים לטוב. החודש, ממש עם הביוץ, התחילו לכאוב לי השדיים. מאז עבר כבר יותר משבוע והם עדיין כואבים, כאילו מתחילים לגדול. ברור שאני עדיין לא רואה את זה בעין אך אני מנסה להתעודד, שאולי החודש הצליח לנו.
    האם זה אפשרי? מישהו מכיר כזו תופעה?

תודה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי מתחילים לגדול שדיים?

הוספת תגובה

• היי הילה

טלי
    09/01/2013

אני בשבוע 5 ורק עכשיו התחילו כאבים בשדיים אולי אצלך זה שונה תקווי לטוב תעשי בדיקת דם בטא כמותית מקווה בע"ה יצליח לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1-4 שבועות של הריון

קרן
    09/01/2013

מכאן בתחילת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי מתחילים לגדול שדיים? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/01/2013

שלום לך
    רגישות בשד יכולה להופיע מייד לאחר הביוץ להעלם עם הוסת ולהתמיד במקרה ומתפתח הריון. רצוי לבצע בדיקת דם להריון לפחות 10 ימים לאחר הביוץ
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו