זינט וזטו בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זינט וזטו בהיריון
    שרון
    09/01/2013

שלום,
    אני בשבוע 6 להיריון שני. כבר שבועיים שאני מרגישה לא טוב, כאבי ראש, כאבי שרירים, צמרמורות בערבים ולפרקים גם חום שמגיע ל-38. עשיתי בדיקות דם ושתן, שהראו שיש לי משהו ויראלי וגם חיידק בשתן. רופאת משפחה רשמה לי זינט ל-10 ימים. אני בדיוק מסיימת את האנטיביוטיקה ועדיין מרגישה ללא שיפור, ובנוסף הצטננתי ואני משתעלת. בביקור שני לרופאת משפחה, היא אמרה לי לקחת גם זטו, במקביל, למשך 3 ימים, ובנוסף הביאה לי אלרג'י X להקלה על השיעול והנזלת (למרות שזה לא נובע מאלרגיות). בנוסף לכל זה אני כמובן לוקחת פרנטל וגם כדורים לתת פעילות בלוטת התריס.
    השאלה שלי היא האם כל האנטיביוטיקות האלו לא מזיקות להיריון כשהן נלקחות ביחד? בנוסף, יכול להיות שהצמרמורות שאני מרגישה כבר שבועיים, בערבים בעיקר, נובעות לא ממחלה אלא מההיריון? האם משהו ממה שרשמתי מרמז שההיריון אולי לא תקין? אציין שאולטראסאונד ראשון קבוע לי רק לשבוע הבא.
    אשמח לשמוע כל דעה.
    בנוסף - המליצו לי לקחת פרוביוטיקה עכשיו. האם זה בסדר בהיריון?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זינט וזטו בהיריון

הוספת תגובה

• זינט וזטו בהיריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/01/2013

שלום לך
    אין כל בעיה עם סוגי אניביוטיקה אלו והפרוביוטיקה בהריון. יש לברר את סיבת החום (שפעת? זהום בשתן?) שאינו קשור כמובן ישירות להריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו