שלב לוטאלי התקצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלב לוטאלי התקצר
    דנה
    14/01/2013

עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 לפני חודשיים. מאז קיבלתי ווסת פעמיים, אבל השלב הלוטאלי שלי התקצר וכעת הוא נמשך רק 9-10 ימים במקום כ-13 ימים (אני מודדת את חום השחר, ועוקבת אחרי הפרשות ומיקום צוואר הרחם). עד כמה שהבנתי שלב לוטאלי אמור להיות די קבוע אצל כל אישה. האם יכול להיות שההפלה גרמה נזק כלשהו? שלב לוטאלי בארוך כזה יכול להקשות על כניסה להריון, נכון? האם יש משהו שאני יכולה/צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלב לוטאלי התקצר

הוספת תגובה

• שלב לוטאלי התקצר - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/01/2013

שלום לך
    עצם העובדה שהרית מצביעה על שלב לוטאלי תקין בד"כ. . מדי פעם ייתכנו שינויים באורכו. במידה וקיצורו מתמיד יש לטפל באמצעות כדורי איקקלומין או בזריקות הורמונליות. אך לא נראה לי שיהיה צורך בכך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה. שאלה נוספת:

דנה
    15/01/2013

כמה מחזורים עלי להמתין לפני שניתן יהיה להחשיב את זה כ״מתמיד״ ולפנות לקבל טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה. שאלה נוספת: - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/01/2013

עד שלושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו