דיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר
    טלי ברוך
    09/03/2008

שלום לכולם,
    אני צריכה לעבור דיקור מי שפיר (זהו ההריון הראשון שלי).
    האם יש למשהו להמליץ לי על רופא טוב שיכול לבצע את הדיקור?

תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר

הוספת תגובה

• אני עשיתי אצל דר ' שרים אלון בת"א

רז
    10/03/2008

הוא ממש רופא מקסים ונעים ונורא נורא פחדתי מהדיקור אבל זה עבר חלק ומהר ובכלל השד היה הרבה פחות נורא ממה שחשבתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור מישפיר.

ד``ר איילון לחמן
    10/03/2008

לטלי שלום.
    הרופא הכי טוב שאני מכיר בנושא דיקורי מי השפיר,שמו דר אילון לחמן מטל 050-5401104.כלומר אני עצמי.אני מבצע הדיקורים בבהח אסותא בתלאביב.אני אישית,אגב ,הקמתי את השרות הזה בבהח אסותא. בברכה ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת

יעל
    16/03/2010

נו באמת....אין גבול ליהירות? אתה באמת הכי טוב?
    וגם לו אתה באמת הכי טוב (איך ניתן למדוד?) אין לך מעט צניעות כדי שלא לכתוב את זה בפרהסיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת.

ד``ר איילון לחמן
    16/03/2010

ליעל שלום.
    אני מתנצל .התשובה נכתבה בהומור ללא שום כונה רעה.אני באמת לא שוויצר עד כדי כך.קבלי התנצלותי אם דברי הובנו שלא כהלכה.אגב לגבי השירות של בדיקות מי השפיר של בהח אסותא,אני באמת הקמתי אותו בזמנו,בעת שאז היתה מחלקת יולדות בבהח ואני ניהלתי אותה.
    מאחל לך הצלחה בבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו