לידה ראשונה במלקחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה ראשונה במלקחיים
    דואגת
    20/01/2013

שלום,
    אני בהריון שני שבוע 34. בינתיים התינוקת יחסית לא קטנה ומתאימה לשבוע וחצי יותר במיוחד עניין היקף הראש והבטן.
    בהריון ראשון, היו לי אותם נתונים לגבי הילד שנולד. הלידה הראשונה הייתה טראומטית, לאחר שהייתה לי פתיחה 4 קיבלתי זירוז פעמיים והורידו לי מים עד שהגעתי לשלב הפעיל של הלידה. אז אמרו לי שתוך שעה תהיה לידה. אלא שהראש של הילד נתקע בתעלת הלידה.הייתה ירידת דופק וכמה ניסיונות ללידת ואקום כשלו לאחר שבכל פעם שלחצתי הקאפ יצא לבד בלי התינוק. לאחר שלמזלי נכנס רופא לשאול בשלומי, הוא קרא שיביאו מלקחיים וכך ילדתי תוך שנייה. למזלנו הילד נולד בריא במשקל 3,660. הקטע שהפעם אני לא רוצה לסבול מאותו דבר במיוחד שכל הנתונים של התינוקת שבבטן ממש דומים לילד הראשון בבדיקה שהייתה בשבוע 31 היא הייתה כבר במשקל 2 קילו. הרופא שלי שוקל על להמליץ לי על ניתוח קיסרי או לכל הפחות להימנע מזירוזים ולידה מכשירנית כי הוא הזכיר ש/אוליי האגן אצלי צר. האם זו סיבה לחגיטימית ללידת קיסרי ? האם ניתן לבדוק אם אכן האגן הוא צר ?
    פשוט לא רוצה שמה שקרה לי בפעם הראשונה יחזור ויקרה שוב כי כבר שמעתי רבות על לידת מלקחיים ולידה מכשירנית. אני לא רוצה להגיע לסוף ההריון שהיה תקין ולהיות מופתעת מתוצאה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה ראשונה במלקחיים

הוספת תגובה

• לידה ראשונה במלקחיים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/01/2013

שלוםפ לך
    אם הערכת המשקל המוערכת דומה או גבוהה מזו של התינוק שיילדת ממליץ לך סיום בניתוח קיסרי לאור הלידה הטראומטית שעברת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו