העמסת סוכר מלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר מלאה
    p
    21/01/2013

עשיתי העמסת סוכר מלאה בתחילת ההריון (בשבוע 10) שיצאה תקינה.
    עכשיו אני בשבוע 24 ועשיתי היום העמסה חלקית (50 ג') ויצא לי 144, ערך שאני מבינה שמצריך הפניה להעמסה מלאה שוב לצערי הרב מאד...

שאלתי היא, האם יש אפשרות לעשות את בדיקת ההעמסה המלאה באמצעות "פרפרית" (אינני בטוחה אם זה המינוח הנכון, כוונתי לאותה מחט שעושים בה שימוש בזמן אשפוז, שנותרת בתוך הווריד לכל משך הזמן בו יש צורך בגישה אליו), במקום לדקור ארבע פעמים שזה מבחינתי היה החלק הנוראי ביותר בבדיקה הזו.....

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר מלאה

הוספת תגובה

• העמסת סוכר מלאה - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    23/01/2013

בוקר טוב

אפשר לבצע העמסת סוכר עם צינורית קבועה בוריד

הבעייה שלאחיות אין סמכות להכניס צינור כזה.

צריך לברר במעבדה האם יכולים להכניס צינורית כזו ל 4 שעות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

p
    24/01/2013

תודה ד"ר תדמור על תשובתך המהירה.
    ברור לי שהדבר אפשרי מבחינה טכנית.
    כתבתי את שאלתי, כיוון שבפעם הקודמת מי שטיפלה בי במעבדה אמרה שאינה יכולה לעשות זאת כיוון שאיננה אחות מוסמכת.
    שאלתי היא האם ישנן מעבדות או מרפאות אחיות מסוימות שעם הפנייה מיוחדת אליהן אולי ניתן לבצע כך את הבדיקה...

תודה רבה בכל מקרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו