מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "תערובת חיידקים" בתרבית שתןג'ני10/03/2008
שלום לכם,
אני בהריון השלישי, בשבוע השמיני, עם קצת דימום. אני במעקב אצל רופא.
הבעיה שלי כעת: בבדיקת השתן השניה שלי (כמו בפעם הקודמת) מופיע:
URINE-CULTURE תערובת חידקים
מה זה אומר ומה עלי לעשות? האם עלי לקבל אנטיביוטיקה? זה לא יפגע בעובר?
בתודה על תשובתכם ותבורכו על פועלכם!
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידקים
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לגני שלום.
אם בבדיקות חוזרות יש תערובת חידקים יש בהחלט לשקול ,עם רופאך,טיפול אנטיביוטי.הפגיעה בהריון היא מהחידקים העלולים לגרום נזק ולא מהטיפול. בעקרון הרפואה היא לא נגד המטופל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתערובת חיידקים (המשך)
ג'ני12/03/2008לד"ר לחמן, ראשית תודה על תגובתך.
לאחר בדיקה שניה שוב הופיע "תערובת חיידקים" והרופא אמר לי לא להילחץ, לעשות את הבדיקה שוב בעוד כשבוע. מה עלי לעשות? עכשיו, עם תגובתך, אני באמת לחוצה!
חוץ מהבעיה הזאת, אני גם מדממת קצת (יותר חום), הוא אמר לי שגם מזה לא לדאוג כי זה שאריות.
לתשומת ליבך, זה הריון שלישי, אני בת 39 ואף פעם לא היו לי כל בעיות בהריונות הקודמים.
תודה על התייחסותך,
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)