מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלוקוז בדםשיר25/01/2013
שאלה למומחים...
אני בשבוע 19, אני חולה בדלקת בסינוסים (הפעם השניה בהריון זה), מטופלת באוגמנטין ובין היתר הרופא שלח אותי לבדיקות דם שאותם ביצעתי ללא צום (אכלתי ארוחת בוקר לפני).
רמת הגלוקוז יצאה 101 (כתוב שהערכים צריכים להיות עד 100) - האם ניתן לסמוך על תוצאה זו אם לא הייתי בצום? האם יש חשש לסכרת?
זה הריון שני ואין במשפחה סכרות.
בנוסף, ההמוגלובין יצא 10.8 אני לוקחת פרנטל פעם ביומיים (ופעם ביומיים אלספה) האם אני יכולה פשוט לקחת כל יום פרנטל ולשנות תפריט? (בגלל המחלה בקושי אכלתי ועכשיו שאני מרגישה יותר טוב.. מעדיפה לשנות תפריט ולא לקחת עוד ברזל..).
אשמח לדעתכם ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקוז בדם - תגובה
ד``ר אריה לידור27/01/2013שלום לך
כמובן שהתוצאה גבוהה מהמצופה היות ולא בוצעה בצום. חזרי על בדיקה זו לאחר צום של 8 שעות (מותר לשתות מים)
רצוי ליטול פרהנטאל יומיומי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)