הפלה בציטוטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה בציטוטק
    שחר
    31/01/2013

שלום , אני בת 27 נשואה +1 נכנסתי להריון לא רצוי לפני שבוע , ביקשתי מהרופא נשים שלי לבצע הפלה (אני בשבוע 5+5)אז הוא נתן לי כדורי ציטוטק .. אתמול בבוקר נטלתי 4 כדורי ציטוטק ,3 בהתחלה ואחרי שעה וחצי עוד אחד משום שלא הרגשתי כלום .. וגם לא עזר לא הרגשתי כלום .. הרופא אמר שזה כשל בכדורים ושיש אחוז כישלון של 10% .. ושהוא ביום שבת יבצע לי גרידה .. השאלה שלי האם זה הגיוני שלא קרה כלום ? והאם יש סיכוי שההריון התמשך ולא קרה כלום ?? ואם כן קרה האם זה בסדר לחכות שלושה ימים אחרי הכדורים ואז לעשות גרידה , זה לא מסוכן לגוף ?? אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר כי אני מאוד מודאגת בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה בציטוטק

הוספת תגובה

• הפלה בציטוטק - תגובה

ד``ר אריה לידור
    31/01/2013

שלום לך
    למרבה הצער תגובה לציטוטק אינה מוחלטת ולעתים יש חסר תגובה לסבב טיפול ראשון. במידה ולא הייתה אכן תגובה יש לבצע סבב טיפולי נוסף ולהעריך המצב כעבור כ 3 ימים בטרם מבוצעת הגרידה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו