הריון לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר הפלה
    נועה
    10/03/2008

שלום רב.
    ווסת אחרונה היתה לי ב- 11/1/08.
    בשבוע 7 ו5 ימים, עשיתי אולטראסאונד ראשון, כדי לוודא שהכל תקין.לצערי הרב, ב-4 בדיקות US וגינאלי שערכו לי, גילו רק שק הריון מאורך עם גבולות לא רגולרים. ללא עובר.

קיבלתי 2 כדורי ציטוטק בהחדרה וגינאלית ביום רביעי שעבר (5/3) וכבר לאחר כ-3 שעות התחלתי לדמם.
    כיום, 6 ימים אחרי, אני עדיין מדממת, אמנם לא דימום חזק כמו בהתחלה, אך עדיין אני לא רואה סימנים להפסקת הדימום.

1. כמה זמן בערך אמור להיות הדימום?
    2. תוך כמה זמן אמור להופיע מחזור וביוץ נוסף?
    3. יש לי כאבי גב תחתון - האם יש קשר להתכווצויות שחוויתי לאחר שנתנו לי ציטוטק?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

• הריון.

ד``ר איילון לחמן
    10/03/2008

לנועה שלום. קודם כל את צריכה להיבדק שוב כדי לראות ששק ההריון נפלט וחלל הרחם נקי משאריות.אם אכן המצב כך,המחזור צפוי להגיע בין 4-6 שב.המחזור כמובן מגיע שבועיים לאחר שיתרחש הביוץ.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי הגב

נועה
    10/03/2008

האם יש קשר לכאבי הגב התחתון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו