לקראת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת הריון
    יעלי
    03/02/2013

אני בת 30 עם מחזור סדיר שמגיע כמו שעון כל 30 ימים, לא לוקחת גלולות מעל 5 שנים.
    עשיתי החודש בדיקות ביוץ של ביוצית החל מהיום ה- 12 למחזור. מהיום הראשון שעשיתי היה פס בדיקה בהיר שהלך והתחזק ואתמול, ביום מס' 16 למחזור פס הבדיקה היה חזק יותר מפס הביקורת.
    מאתמול יש לי כאבי בטן תחתונה וגב תחתון כמו ביום הראשון של המחזור, בלילה היו לי פעמיים כאבים חדים מאוד ממש כמו דקירות, התעוררתי מהם וממש התפתלתי. יש לציין שמעולם לא חשתי כאבי ביוץ.
    שכבנו גם שלשום וגם אתמול.

יש לי כמה שאלות-
    לפי הבדיקה והכאבים, מתי הביוץ? אתמול? היום? מחר?
    אם שכבנו אתמול, צריך לשכב גם היום? גם מחר? עד מתי?

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת הריון

הוספת תגובה

• האם אפשר לקבלתשובה?

יעלי
    04/02/2013

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

יעלי
    05/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקראת הריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    05/02/2013

שלום.
    אכן יכול להיות שהמדובר בביוץ.הידוע שהמחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ.כלומר במקרה שלך הביוץ מתרחש 16 יום מהמחזור הקודם.לזכור גם שהזרע חי ברחם עד כ-72 שעות מקיום היחסים ואותו זמן גם מתקיים עבור הביצית.לגבי יחסים אין בעיה,ניתן להמשיך לקיים.בהצלחה ובשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו