מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור בוסת-- דחוףימית11/03/2008
שלום
אני כל חודש מקבלת באופן סדיר מחזור חודש שעבר הכל היה בסדר וקיבלתי בזמן
החודש עדין לא קיבלתי
ביצעתי לפני יומיים בדיקה ביתית ויצאה שלילית
היום חזרתי ועשיתי שוב בדיקה ביתית ויצאה שלילית (את הבדיקות עשיתי בסביבות השעה 10 וחצי בבוקר שזה לא בשתן הראשון של הבוקר|)
האם יש מצב שאני בהריון למרות שהבדיקות יצאו שליליות ופשוט לא זיהו זאת?
מהו הריון חוץ רחמי?
האם בדיקה ביתית מגלה הריון כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לנ"ל
ימית11/03/2008יש לי עוד משהו לציין שבימים האחרונים ישלי בחילות קלות עיפות שלא היתה לי אף פעם, ורגישות בחזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור ...
לירון11/03/2008אם יש לך איחור של כמה ימים במחזור והבדיקה הביתית לא מראה ,
הייתי ממליצה ללכת לרופא משפחה ולבקש הפנייה לבדיקת דם - בדיקת דם תראה לך בבירור
אם יש הריון או אין ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
ימית11/03/2008תודה מאמי ומקווה רק לבשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן !!
לירון11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור.
ד``ר איילון לחמן11/03/2008למור שלום. התשובה הפשוטה והרפואית ,הינה לבצע בדיקת דם להריון.הבדיקה היא חד משמעית ומדויקת יותר מבדיקות השתן. היא חיובית גם בהריון חוץ רחמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)