מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן - שבוע 10תותי11/02/2013
בת 31, נכנסתי היום לשבוע 10.
כבר שבוע שאני בטיפול עם התרופות הבאות בשל זיהום בנרתיק:
Zidoval- ג'ל לנרתיק
- פלאג'יל פתילות 500 מ"ג
- מונורול אבקה להמיס במים ולשתות פעם אחת.
מהיום בבוקר אני מרגישה מעט כאבי בטן, מעין חוסר נוחות,
ובנוסף שמתי לב שלאחר שאני מנגבת אחרי פיפי, נשארת לי על הנייר
הפרשה חומה-ורדרדה, גושית קצת (אולי מעורבבת עם שארית הנרות מאתמול בלילה).
מאוד מלחיץ אותי!!
קבעתי תור לרופא נשים בעוד יומיים ואני פוחדת מאוד שזו הפלה!
אני בחרדות, אודה לכם על תשובתכם המהירה מה זה לדעתכם ומה עושים.
*לא נראה לי שאלה תופעות לוואי של התרופות כי אני נוטלת אותן כבר שבוע
ולא היה לי כלום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאוד לתשובתכם
תותי11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן - שבוע 10 - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/02/2013שלום תותי. ראשית, את לוקחת תרופה שנקראת מטרונידזול בשתי צורות שונות! וזו תרופה שבמינון מצטבר גבוה יכולה לגרום לכאבי בטן. שנית, בשבוע 10 מאד נפוצים כאבי "גדילה" של הרחם עם הפרשות. שלישית, אין שום דרך בעולם לומר לך משהו על מצב ההריון דרך האינטרנט....אינני סבור שיש מקום לדאגה אך אם את עדיין מודאגת אין מנוס מלהבדק. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
תותי11/02/2013אמרת שבשבוע 10 נפוצים מאוד כאבי גדילה עם הפרשות.
את כאבי "הגדילה" אני אכן מרגישה טוב מאוד, ממש כאבי מחזור,
בכל כמה שעות.
כאב הבטן שאני מרגישה כעת מעט שונה ונמשך ארוך מהרגיל...
הפרשות מרובות אכן יש לי אך לא הפרשות דמיות.
יש עוד סימנים להפלה (שלא נדע) - חוצ מאלה שיש לי?
גם הגב התחתון כואב לי מאוד...אני מאוד לא רגועה...
תודה לך שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/02/2013אין לך סימנים להפלה
אם את לחוצה - בצעי סונר והדגימי דופק
השתדלי להמנע להלחצה עצמית....ההריון עוד ארוך ארוך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - יש לי גם הפרשות דמיות
תותי11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מה שמלחיץ אותי. סליחה על החפירה
תותי11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)