מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזוריעל12/03/2008
שלום! לפני כחודש וחצי עברתי גרידה עקב הריון שלא התפתח. מאז הייתי אצל הרופא שאמר לי שהכל נקי. לפני שבועיים ב25.2 קיבלתי את המחזור הראשון מאז, הוא היה ארוך מאוד כשבועיים שמתוכם מגמגם לא ממש דימום רק בעת הניגוב לעיתים. האם זה הגיוני? דיברתי אם חברה שהיא מיילת והיא אמרה לי שאם אני לא ממש מדממת יכול להיות שיהיה לי ביוץ שזה לא קשור האם זה נכון? קיימנו יחסים ביום שני ה10.3 שלפי החישובים שלי הוא יום הביוץ האם אני צודקת? אשמח אם תוכל לענות על כל שאלותיי ומצטערת על שאני מעייפת אני פשוט מאוד לחוצה ומבואסת ורוצה כבר להכנס בשנית להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלחץ ברור
ד''ר בני שכטר12/03/2008ולכן אני חושב שאת צריכה לגשת לרופא/ה שלך, לשבת איתו ברוגע מול נייר ולעשות חישובים מתי אמור להיות הביוץ שלך. במידה וישנם דימומים לא סדירים להבדק ולראות מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחץ ברור
ד''ר בני שכטר12/03/2008ולכן אני חושב שאת צריכה לגשת לרופא/ה שלך, לשבת איתו ברוגע מול נייר ולעשות חישובים מתי אמור להיות הביוץ שלך. במידה וישנם דימומים לא סדירים להבדק ולראות מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)