מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmvcmv27/02/2013
שלום,
אני נמצאת כעת בשבוע 23 של ההריון ונודע לי שלחברה עימה נפגשתי לפני כמה ימים יש cmv. היא חולה כעת עם חום ובדיקות דם אישרו שאכן מדובר בוירוס הנ"ל. כמובן שאגש ברגע שיוכלו לקבוע לי תור לרופא ואבקש הפניה לבדיקות בעצמי אבל עד אז (אני מן הסתם מאוד חרדה) הייתי שמחה לשמוע איפה אני עומדת. אם אפתח סימני מחלה בשבועות הקרובים מה הסיכוי של העובר להדבק? האם ניתן לעשות משהו? האם ניתן לבצע מי שפיר בשלב זה של ההריון? האם העובדה שכעת אני בשליש השני "מעודדת"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
ד``ר אריה לידור27/02/2013שלום לך
יש לבצע סקר נוגדנים לCMV / לא בהכרח נדבקת גם אם נחשפת וגם אם כן לא בהכרח יחשף העובר או יגלה סימני מחלה
יש להמתין לתוצאות סקר הנוגדנים שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv המשך
cmv01/03/2013תודה על התשובה,
בכל זאת אני רוצה לשאול באיזה שלב הנגיף עובר לעובר, מרגע ההיחשפות או שמא רק אחרי שמופיעים הנוגדנים או המחלה אצל האם? אני שואלת מפני שידוע לי שההיחשפות שלי לנגיף הייתה בשבוע 22 ולפי מה שהבנתי ככל שההריון מבוגר יותר כך הסיכוי לפגיעה בעובר במידה והוא נדבק קטנה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)