cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv
    cmv
    27/02/2013

שלום,
    אני נמצאת כעת בשבוע 23 של ההריון ונודע לי שלחברה עימה נפגשתי לפני כמה ימים יש cmv. היא חולה כעת עם חום ובדיקות דם אישרו שאכן מדובר בוירוס הנ"ל. כמובן שאגש ברגע שיוכלו לקבוע לי תור לרופא ואבקש הפניה לבדיקות בעצמי אבל עד אז (אני מן הסתם מאוד חרדה) הייתי שמחה לשמוע איפה אני עומדת. אם אפתח סימני מחלה בשבועות הקרובים מה הסיכוי של העובר להדבק? האם ניתן לעשות משהו? האם ניתן לבצע מי שפיר בשלב זה של ההריון? האם העובדה שכעת אני בשליש השני "מעודדת"?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv

הוספת תגובה

• cmv - תגובה

ד``ר אריה לידור
    27/02/2013

שלום לך
    יש לבצע סקר נוגדנים לCMV / לא בהכרח נדבקת גם אם נחשפת וגם אם כן לא בהכרח יחשף העובר או יגלה סימני מחלה
    יש להמתין לתוצאות סקר הנוגדנים שלך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cmv המשך

cmv
    01/03/2013

תודה על התשובה,

בכל זאת אני רוצה לשאול באיזה שלב הנגיף עובר לעובר, מרגע ההיחשפות או שמא רק אחרי שמופיעים הנוגדנים או המחלה אצל האם? אני שואלת מפני שידוע לי שההיחשפות שלי לנגיף הייתה בשבוע 22 ולפי מה שהבנתי ככל שההריון מבוגר יותר כך הסיכוי לפגיעה בעובר במידה והוא נדבק קטנה.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו