מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפיתדניאל27/02/2013
שלום
ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית והתוצאה של האולטרסאונד היתה 2.6 ואני מאוד מודאגת הרופא אומר שיש מקום לדאגה אבל עדיין תקין ולא נותן לי אף בדיקה בנתיים. השאלה היא אם לא כדאי לעשות בדיקות אחרות שיאשרו או לא את הנושא. אני מאוד בלחץ כי הרופא לא ממש מתרגש אבל עדיין זה מעל לנורמה. בהריון הראשון שלי התשובה היתה 1.40.
בבקשה עזרו לי עם עצתכם כי לחכות עוד חודש זה פשוט לא אנושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/02/2013ערב טוב
חסרים נתונים בת כמה את ?
האם נשלחת לבדיקת דם ??
בכל אופן בערך כזה כדאי לשקול יעוץ גנטי, סקירת מערכות, אקו לב עובר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית
דניאל28/02/2013גיל 29.50
עשיתי בדיקת דם טרם התקבלה תשובה
הייתי אצל רופא גנטי שאומר שזה עדיין לא מצריך בדיקות כי הנורמה הוא עד 3.
הייתי רוצה לדעת איזה בדיקות ניתן לעשות אפילו פרטי כדי לבדוק כי מהרופא לא קיבלתי כלום.
על פי האולטראסאונד היחס הוא 1:900
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים -אני מאוד לחוצה בנושא
דניאל03/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה....
דניאל04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור05/03/2013בוקר טוב
רפואית אין סיבה לדאגה גדולה
ניתן לבצע בדיקת סיסיי שילייה
או דם אימהי ל DNA עוברי
או בדיקת מי השפיר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית
דניאל20/03/2013הייתי רוצה המלצה בנושא הבדיקות
האם הבדיקת דם (במקום מי שפיר) מספיק אמינה ומומלצת לא רק בגלל הדיקור אלא מבחינת התוצאות של הבדיקה. קראתי באיזה מקום שהרופאים לא כל כך "אוהבים" להסתמך עליה. האם זה כך....
הייתי רוצה לדעת את שמה המלא ואיפה כדאי/ מומלץ לעשות אותה.
תודה וסלחיה על האריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנל
ליר25/03/2013אני בדיוק במצבך עשיתי צי שפיר עם בדיקת פיש ותקין תודה חאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנל - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/03/2013ערב טוב חג שמח
מי שפיר + ציפ גנטי נותן מקסימום אינפורמציה
רעיון מצוין פרט לסכנה להפלה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ליר27/03/2013לאחר כמה זמן עובר הסיכון להפלה מהמי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור28/03/2013בוקר טוב
הסיכון להפלה ממי שפיר אקוטי נחשב שבועיים
גם הפלה אחרי חודש וחצי נחשבת כקשורה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)