הערכת משקל עובר נמוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכת משקל עובר נמוכה
    מודאגת מעט
    07/03/2013

שלום,
    ב 2 הביקורים השגרתיים שלי אצל הרופא, הוא נותן לי הערכת משקל (לפי קוטר ראש בלבד).
    בשבוע 33 המשקל היה 1895 גרם (לפי מה שבדקתי באינטרנט מתאים לאחוזון 40) ובשבוע 36 רק 2128 (אחוזון 12%) מדאיגה אותי מאוד העליה המאוד קטנה בין 2 הבדיקות/אם לקורא לזה אפילו עצירה...
    השאלה האם הבדיקות הללו מהימנות? ההערכה לא נעשתה במכון חיצוני בצורה מסודרת (אני מבינה שצריך שקלול גם של היקף בטן/אורך ירך וכו' ואז משקללים הכל ומקבלים הערכת משקל...) האם להתייחס לתוצאות אלו?
    זהו הריון שלישי, בת, בטרימסטר הראשון להריון הזרקתי 20 מג קלקסן עקב 2 הפלות חוזרות...
    האם מדובר בעיכוב בצמיחה תוך רחמית?או שאני סתם היסטרית??
    יש לציין שעם הבן הקטן שלי עשיתי את אותן "הערכות משקל" אצל הרופא ואצלו כן היתה קפיצה משמעותית בין השבועות הללו...
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הערכת משקל עובר נמוכה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה תגובה....מה קורה.

מודאגת מעט
    09/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערכת משקל עובר נמוכה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/03/2013

שלום לך
    על פי הנתונים נראה שמדובר בעיכוב בצמיחה . גם הערכת המשקל של 2100 בשבוע 36 הינה נמוכה. מציע שתפני לבית חולים להערכה מקיפה ולשלילית עיכוב בצמיחה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלות

מודאגת מעט
    11/03/2013

תןדה דר.
    מה זה בעצם אומר? נגיד שיש עיכוב בצמיחה האם זה מרמז על מחלות/בעיות של העובר?? האם זה אומר שהיא תהיה פגה?? האם יהיו לכך השלכות לאחר שתיוולד???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו