מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקל עובר נמוכהמודאגת מעט07/03/2013
שלום,
ב 2 הביקורים השגרתיים שלי אצל הרופא, הוא נותן לי הערכת משקל (לפי קוטר ראש בלבד).
בשבוע 33 המשקל היה 1895 גרם (לפי מה שבדקתי באינטרנט מתאים לאחוזון 40) ובשבוע 36 רק 2128 (אחוזון 12%) מדאיגה אותי מאוד העליה המאוד קטנה בין 2 הבדיקות/אם לקורא לזה אפילו עצירה...
השאלה האם הבדיקות הללו מהימנות? ההערכה לא נעשתה במכון חיצוני בצורה מסודרת (אני מבינה שצריך שקלול גם של היקף בטן/אורך ירך וכו' ואז משקללים הכל ומקבלים הערכת משקל...) האם להתייחס לתוצאות אלו?
זהו הריון שלישי, בת, בטרימסטר הראשון להריון הזרקתי 20 מג קלקסן עקב 2 הפלות חוזרות...
האם מדובר בעיכוב בצמיחה תוך רחמית?או שאני סתם היסטרית??
יש לציין שעם הבן הקטן שלי עשיתי את אותן "הערכות משקל" אצל הרופא ואצלו כן היתה קפיצה משמעותית בין השבועות הללו...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה תגובה....מה קורה.
מודאגת מעט09/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל עובר נמוכה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/03/2013שלום לך
על פי הנתונים נראה שמדובר בעיכוב בצמיחה . גם הערכת המשקל של 2100 בשבוע 36 הינה נמוכה. מציע שתפני לבית חולים להערכה מקיפה ולשלילית עיכוב בצמיחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלות
מודאגת מעט11/03/2013תןדה דר.
מה זה בעצם אומר? נגיד שיש עיכוב בצמיחה האם זה מרמז על מחלות/בעיות של העובר?? האם זה אומר שהיא תהיה פגה?? האם יהיו לכך השלכות לאחר שתיוולד???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)