לא יודעת מה עשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה עשות
    רוז
    08/03/2013

שלום ..אני ב16.12.12 התחלתי לעבור הפלה אחרי טיפול IFV ב2.1.13 שיתי בדיקת בטא ותוצאה הייתה 3UL ,לא עשו לי אוטלטרסנד,ב6.3.13 לאחר שהרגשתי קצת ייפות וחשה עשיתי בדיקה ביתית ותוצאה שני פסים לא קיבתי ווסת לאחר תאריך 2.1.13 ,חיובי אבל כבר כמה ימים יש לי סוג של הפרשות ,לאחר התעייצות עם הרופא נשים נשחתי מוקד נשים ,שם מצאו בטן רכהלא רגישה,צוואר במראה תקין,הפרשה חומה ,PV צוואר ארוך וסגור ללא רגישות ע"פ הרחם,בסונר בחל הודגמו שני מבנים היפוא 6*14 ממ"מ 4*10 ללא תוכן ,יתכן שני שקי הריון אולם יתכן אזור דימון ,ללא נוסח חופשי באגן ,שחלות ב.מ.פ
    הריון ציר שגיו אינו יודעו בסונר ספק שק הריון תוך רחמיים לא נוזל חופשי באגן,הפרדה גמית קלה לא כאבים ועשיתי גם בידקת דם BHGC שתוצאה שלה היום יצא 8744
    אני מבינה שזה שבוע שש ,עם יש י מה ללח ? עם אני עוברת שוב הפלה טבעית ,ללכת למוקד שוב? או מיון נשים ,אין לי כאבים מרגישה טוב .בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה עשות

הוספת תגובה

• לא יודעת מה עשות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/03/2013

שלוםלך
    בערך כזה של ביטא צריך כבר להדגים הד עוברי וכן דופק עוברי . חזרי על בדיקת האולטרהסאונד וכן על בדיקת הביטא בדם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו