מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה עשותרוז08/03/2013
שלום ..אני ב16.12.12 התחלתי לעבור הפלה אחרי טיפול IFV ב2.1.13 שיתי בדיקת בטא ותוצאה הייתה 3UL ,לא עשו לי אוטלטרסנד,ב6.3.13 לאחר שהרגשתי קצת ייפות וחשה עשיתי בדיקה ביתית ותוצאה שני פסים לא קיבתי ווסת לאחר תאריך 2.1.13 ,חיובי אבל כבר כמה ימים יש לי סוג של הפרשות ,לאחר התעייצות עם הרופא נשים נשחתי מוקד נשים ,שם מצאו בטן רכהלא רגישה,צוואר במראה תקין,הפרשה חומה ,PV צוואר ארוך וסגור ללא רגישות ע"פ הרחם,בסונר בחל הודגמו שני מבנים היפוא 6*14 ממ"מ 4*10 ללא תוכן ,יתכן שני שקי הריון אולם יתכן אזור דימון ,ללא נוסח חופשי באגן ,שחלות ב.מ.פ
הריון ציר שגיו אינו יודעו בסונר ספק שק הריון תוך רחמיים לא נוזל חופשי באגן,הפרדה גמית קלה לא כאבים ועשיתי גם בידקת דם BHGC שתוצאה שלה היום יצא 8744
אני מבינה שזה שבוע שש ,עם יש י מה ללח ? עם אני עוברת שוב הפלה טבעית ,ללכת למוקד שוב? או מיון נשים ,אין לי כאבים מרגישה טוב .בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה עשות - תגובה
ד``ר אריה לידור10/03/2013שלוםלך
בערך כזה של ביטא צריך כבר להדגים הד עוברי וכן דופק עוברי . חזרי על בדיקת האולטרהסאונד וכן על בדיקת הביטא בדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)