קרעים בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרעים בנרתיק
    שירן
    08/03/2013

שלום.
    אני בהריון הראשון שלי בחודש שני ושמעתי שאחרי הלידה יש חתכים/קרעים וצריך לתפור את זה.
    אתם יכולים להסביר לי יותר על החתכים האלו: מה החתכים האלו וממה זה נוצר, מה הסבירות שיהיו לי קרעים והאם ההחלמה אורכת זמן?
    אני מאד חוששת מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרעים בנרתיק

הוספת תגובה

• קרעים בלידה

נועה
    08/03/2013

בזמן יציאת התינוק מהנרתיק נוצרים קרעים או שהמיילדת חותכת את המקום כדי למנוע קרע לא מבוקר וכך התינוק יוצא יותר בקלות. (זה לא חייב לקרות לך, יש נשים שיוצאות מלידה ללא תפרים)
    זה נשמע מאוד מלחיץ אבל אל תתרגשי מזה גם ככה סביר להניח שתלדי עם אפידורל ואז לא תרגישי את כל זה, כשהלידה מסתיימת הרופא תופר את הקרעים/חתכים ואחרי שבועיים בדרך כלל המקום פחות כואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרעים בנרתיק - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/03/2013

שלום לך
    החתכים יכולים להווצר או ספונטנית או ביוזמת מיילדת . במידה וקייימים אלו נתפרים מייד לאחר הלידה ובד"כ מחלימים מהר ללא בעיות או סיבוכים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו