הריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון
    שלי
    25/03/2013

שלום, אני בהריון הראשון שלי וסובלת ממש מבחילות, ניסיתי כל מיני דרכים להקלה אבל לא עוזר וזה ממש לא נעים.
    אשמח לעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ראשון

הוספת תגובה

• הריון ראשון - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    25/03/2013

שלום שירה. התרופה המומלצת ביותר כנגד הקאות בהריון מכילה דוקסילאמין, ויטמין B6 וג'ינג'ר. בקשי את השילוב הנ"ל מרופא הנשים שלך. יעילות התרופה במניעת בחילות בהריון כ 80-90%. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם ...

מירב
    27/03/2013

אולי תנסי ללכת לנטורופת או להתיעץ עם רופא? עכשיו אני כבר בשלב מתקדם בהיריון אבל בהתחלה היה לי גם בחילות בלתי נסבלות אז אני לקחתי סיקריד של סופהרב שזה מכיל ג'ינג'ר שידוע שהוא העוזר הראשי אבל גם ויטמין B6. אני עדיין נעזרת בו כשעולה הצורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת שקלתי לפנות לנטורופות

שלי
    28/03/2013

אעשה זאת, תודה לכן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו