וירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס
    טל
    25/03/2013

הי אני בשבוע 12 תאומים אין לי נוגדנים לcmv.אני מבועתת ומפחדת מאוד מהוירוס הזה כל דבר הכנ קטן משליכה שזה זה.חס וחלילה.שבוע שעהר הייתי כל השבוע מצוננת מאוד צינון ליחה ושיעול ליחתי ללא חום מדגישה.די עבר הצינון אבל יש לי חולשה כזה בשרירים בעיקר ידיים ושכמות כלומר כמו הרגשה שהשרירים חמים ושמרימה ידיים למשכ כמה זמן קצר הן מתעיפות.עשיתי את בדוקת הנוגדנים אתמול אכ תהיה תשובה רק איחרי החג ואני ממש בלחץ לא מצליחה לחשוב על כלום פרט לזה ואמרת לעצמי מה עוד יכול להיות חלילה פרט לזה כי לשפעת אני מחוסנת וebv היה לי..אנא עזרו לי מניסיונכם מה הסיכון שזה חלילה זה בתלונות כאלן?ללא חום ?והאם יש עוד אפשרות שזה בכלל משהונאחר?תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס

הוספת תגובה

• וירוס - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    25/03/2013

שלום שמרית. א. אין כל קשר ל CMV. ב. יש עוד עשרות וירוסין אחרים העלולים לגרום לתלונות עליהן דיווחת. ג. הבעיה היא לא CMV אלא חרדה ללא בסיס רפואי ועלייך לטפל בחרדה זו שכן היא עלולה להחמיר ולהפרעה להתנהלותך בהריון. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו