צוואר רחם דינאמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר רחם דינאמי
    נועה
    28/03/2013

שלום
    אני בשבוע 23, הריון שני, בת 30
    בשבועיים האחרונים אני מרגישה הרבה התכווצויות בבטן התחתונה עם לחץ כלפי מטה והרגשה של כאבי מחזור, לפעמים יש התכווצויות שמופיעות באופן סדיר למשך שעה-שעתיים.
    לפני כשבוע הייתי בסקירת מערכות שנייה ונאמר לי שצוואר הרחם קצר יחסית - 27 מ"מ.
    במהלך הסופ"ש האחרון והחג הרגשתי עוד ועוד התכווצויות ובצאת החג הלכתי להבדק במוקד שם נאמר לי שצוואר הרחם הוא 25 מ"מ ושעלי לפנות למיון. החלטתי לחזור הבייתה לישון ורק למחרת ללכת למיון.
    כשהלכתי למחרת ובדקו אותי התברר שצוואר הרחם הוא 43 מ"מ. תקין לחלוטין.
    האם הגיוני הבדלים כאלו בבדיקות???
    יש לציין שאת שתי הבדיקות הראשונות עשיתי בשעות הערב בימים בהם היו לי התכווצויות ואילו את הבדיקה במיון עשיתי בשעות הבוקר לאחר שינה ארוכה ולא היו לי בכלל התכווצויות באותו הזמן.
    מה עלי לעשות עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר רחם דינאמי

הוספת תגובה

• דילגתם עלי, אודה לתשובה

נועה
    29/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר רחם דינאמי - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    29/03/2013

שלום תמר. צוואר הרחם הוא אבק ספוגי וככזה הוא דחיס. כאשר פועלים עליו כוחות כמו שקורה בפעילות רחמית הוא נדחס ואורכו נמדד קצר יותר למרות שהוא לא התקצר. כאשר את רפויה שוב - האורך חוזר לנורמה. בקיצור, לא רואה כל מקום לדאגה. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו