טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת .41.5 ילדתי את ביתי לפני שנה וחמישה חודשים.שנים אני סובלת מ pco . אני עדיין מניקה את ביתי מעט [15 דקות]. השבוע גיליתי שאני בהריון - שבוע 17,ברצוני לציין שאין לי מחזור מאוגוסט וסידור הביוץ בהריון הראשון בוצע עם גונל. האם לאחר הריון יכול להיות שהביוץ חוזר למרות ה pco ?ידוע לי שהנקה ואל וסת אינם גלולה למניעת הריון. בנוסף אין לי שום תסמינים של הריון ,כך שקיבלתי הריון בהפתעה ובשמחה גדולה.שאלה נוספת :עד מתי אוכל להמשיך ולהניק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לתות שלום. כל הכבוד על ההריון החדש. כן ,הריון יכול להעלים תופעת הPCO. לגבי ההנקה מומלץ להפסיק זאת כדי שכל האנרגיות שלך יעברו לעובר החדש. בכל מקרה הרי לא הנקת הרבה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר