מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפית וחלבון עוברידניאלה03/04/2013
דר יקר שלום! עשיתי בשבוע 12 ויומיים שקיפות עורפית (כיום שבוע 19) תוצאותיה- 2.5 ממ, crl 60, גילי חודש לפני 28 (אז) ומשקלי 63 ק"ג. יצאתי בסטטיסטיקה לפי גיל ותוצאות השקיפות העורפית 1:642. הלכתי למעבדות זר באותו יום לעשות בדיקתנפאפא התוצאות המשוכללות של הפאפא עם השקיפות העורפית- 1:1300. בשבוע 17 עשיתי בדיקת חלבון עוברי. את הבדיקה עשיתי בקופח בלי לדעת שכדי לקבל שיכלול של השקיפות, הפאפא והחלבון העוברי, אני צריכה לעשות הכל באותו מקום. תוצאות החלבון העוברי- afp 31.10- 0.71 mom hcg 11.60- 0.50 mom ue3 0.76- 0.89 mom התוצאות של החלבון העוברי בלבד (בשיכלול עם גילי ומשקלי כמובן) יצאו 1:6124. דאגתי היא שכיוון שהבדיקה לא משוכללת עם השקיפות העורפית והפאפא, אולי סטטיסטית התוצאה הכוללת הייתה מעלה אותי בסיכון או מורידה אותי בסיכון (השיכלל של כ-ל הבדיקות כמובן) שאלתי היא: האם יש לי דרך לדעת מה היה יוצא השכלול הכולל שלי??? של כל הבדיקות יחדיו?? או לפחות לדעת האם השיכלול והסיכון הכולל היה אפילו יותר טוב ונמוך מ1:6124 או היה דווקא מראה על סיכון גבוה יותר? (חשוב לי לציין שאני יודעת שמדובר סהכ בבדיקות תקינות אך כיוון שיצא לי בשקיפות העורפית 2.5 ממ שזה בתחום הנורמה אך עדיין די גבוה, אני לא מצליחה להיות שקטה עד הסוף..) לתשובתך אודה מאוד מאוד מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית וחלבון עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור03/04/2013שלום לך
כל בדיקה בנפרד וכולן ביחד מצביעות על כך שהסיכון נמוך
לא ציינת את גילך. במידה והוא מעל 35 יש לשקול דיקור מי שפיר למרות התוצאות המעודדות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על גילי
דניאלה03/04/2013גילי 28 וחודש כיום (היום אני בשבוע 20)
אם כך אין סיבה למי שפיר לדעתך כמובן?
יכולה להיות רגועה למרות שהשקיפות הראתה על עובי נוזל של 2.5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על גילי - תגובה
ד``ר אריה לידור04/04/2013שלום לך
רגועה לחלוטין. יש להשלים בסקירת מערכות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירת מערכות
דניאלה04/04/2013הסקירת מערכות המוקדמת יצאה תקינה לחלוטין ועוד כשלושה שבועות מבצעת סקירת מערכות מאוחרת.
דר המון המון המון תודה לך!!!
הרגעת אותי ואין לזה מחיר.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)