טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליחה לקבל תשובה מאף אחד מכיוון שהרופא שלי בחופש בשבוע הקרוב. אשמח לתשובה כאן. לפני יומיים ביצעתי שקיפות עורפית, לאחר מכן מיד עשיתי בדיקת דם, לא שמתי לב מה כתוב בהפניה של הדם כי גם ככה אני לא מבינה בזה. את הבדיקת דם עשיתי במאוחדת, היום אני רואה באתר שלי שנבדקו לי הערכים הבאים: tpha שיצא שלילי ובנוסף hb.electrophor זה לא הבדיקה שהייתי אמורה לעשות לפי מה שאני מבינה, למה זו ההפניה שקיבלתי? מה בדקו לי? והאם בכל זאת אוכל לעשות את הביוכימי שבוע הבא או שזה מאוחר מדי? היום אני בשבוע 13+1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך. אכן אין כל קשר בין סקר ביוכמי לבדיקות שאליהן נשלחת. את עדיין יכולה לבצע את הסקר הביוכימי אך ככל שמתרחקים מהשקיפות- התוצאה פחות מדויקת. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר