מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר וודאות לגבי הריוןרונית04/04/2013
שלום, לקחתי גלולות במשך חצי שנה והפסקתי. קיבלתי מחזור וחודש לאחר מכן המחזור איחר בשבועיים ( מהתאריך שהוא היה מגיע עם הגלולות) באותו יום עשיתי בדיקה והיא יצאה חיובית.
לאחר שבועיים של איחור ראיתי דימום שהתמשך ונהפך ממש למחזור.
מזה יכול להיות? איחור או הריון שנפל?
יש דרך לדעת את זה ?
התייעצתי עם רופא והוא אמר לי שאני צריכה לעשות בדיקת דם לבדוק אם קיים הריון.
ואני לא הבנתי אותו איך יכול להיות שיש הריון אם אני לגמרי במחזור??
והוא אמר עוד דבר שאם הבדיקות יצאו חיביות ולאחר מכן שליליות אז זה אומר שהיה הריון ועכשיו אין.
אבל למה שהם פתאום יהפכו לשליליות?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי קצת באינטרנט
רונית04/04/2013וראיתי שיש מצב להפלה טבעית שהיא עם דימום וכאבים כמו מחזור
באמת יש לי דימום כבד מאוד יחסית למחזור רגיל
איך אפשר לדעת אם זה הפלה טבעית או מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי קצת באינטרנט - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ05/04/2013שלום רונית. עשי כעצת רופאך ובצעי בדיקת דם. אם מדובר בהפלה תהיה ירידה בערך הבטא בשתי בדיקות עוקבות בהפרש של יומיים. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה שהיתה הפלה.
רונית05/04/2013האם יש בעיה להיכנס להריון ללא המתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה שהיתה הפלה. - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ06/04/2013לא. ניתן להרות מיד לאחר קבלת הוסת הראשונה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)