מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברירחלי04/04/2013
ד"ר יקר שלום, אני כעת בשבוע 19 ביצעתי שקיפות עורפית, והשקיפות יצאה 0.7 ממ והסיכון לפי הגיל והשקיפות היה 1:8169 ולאחר בדיקת הסקר הראשון התשובה הייתה 1
:10000 גם לתסמונת דאון וגם לטריזומיה 18. לאחר מכן ביצעתי סקירה מוקדמת שהייתה תקינה, והיום קיבלתי את התוצאה של החלבון עוברי והתוצאה הייתה:
חלבון עוברי AFP ריכוז של 73.5 ערכי היחוס הם 0.20-1.99 והתוצאה שלי הייתה 2.01. ובהערות של הבדיקה נרשם "סיכון מעט מוגבר למום פתוח במערכת העצבים".
האם עלי להילחץ? כי לפי איך שאני רואה זה ממש גבולי? מה עלי לעשות? יודגש כי הרופא שלי אמר שהוא לא מחשיב את זה כחריגה וכי בזמן של הסקירה המאוחרת עלי להגיד זאת לרופא והוא יבדוק אבל עלי להתייחס לבדיקות כתקינות ושחריגה נחשבת למספר 3-5. אם נכון הדבר? האם אני יכולה להיות רגועה?? ושאלה נוספת האם בסקירה הראשונה שבה נרשם שהכל תקין יש עדיין סיכוי למום פתוח במערכת העצבים? אשמח לקבל תשובה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בסקירה הראשונה
רחלי04/04/2013היה מום לא היו רואים אותו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה הראשונה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור05/04/2013בוקר טוב
סקירה בוצעה וגינאלית או דרך הבטן ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה
רחלי05/04/2013הסקירה נערכה דרך הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור05/04/2013בוקר טוב
תשובה תקינה אין מקום לדאגה.
הכל תקין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)