מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפידורלדליה16/03/2008
בלידה הקודמת קיבלתי אפידורל וזה השפיע עליי בצורה טוטאלית.
השאלה שלי זה האם זה מחייב שגם בפעם הבאה תהיה לזה השפעה מלאה או שלאו דווקא?
כלומר, האם ההשפעה קשורה לגוף ולדרך קבלתו את החומר או לכל לידה בנפרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל.
ד``ר איילון לחמן16/03/2008לדליה שלום.
אני לא כלכך מבין משמעות ההשפעה הטוטאלית.האם הכוונה שההרדמה השפיעה על כל הגוף והיית זקוקה אפילו להנשמה?.או משהו אחר?.אנא פרטי. בכל מקרה הדבר לשיקול דעתם של המרדימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לכך שבפלג גוף תחתון
דליה16/03/2008לא הרגשתי דבר. המטרה של האפידורל הושגה במלואה- לא הרגשתי כלום.
השאלה שלי זה האם זוהי דרך קבלתו של הגוף שלי את האפידורל וזה אומר שבפעם הבאה גם תהיה לזה השפעה כזאת או שזה לפי לידה משתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר איילון- להלן פירוט לפי בקשתך.
דליה17/03/2008הרחבתי קצת את הנאמר והלא מובן בשאלתי הקודמת ואודה על המשך תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורל
הילה שקד18/03/2008הי דליה,
כנראה נתנו לך מינון גבוה של חומר הרדמה , ניתן באפידורל לבקש מינון נמוך או במקביל להגביר אותו וכמובן שאפשר גם להפסיק אותו.
המלצה שלי היא לבקש לקבל את מינון ההרדמה באופן כזה שכן תוכלי להרגיש קצת את הרגליים .
לטיפים נוספים עם אפידורל, את מוזמנת לשלוח לי שאלה למייל.
יום נפלא
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)