שבוע 42.... דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 42.... דחוף
    הדר
    14/04/2013

שלום,
    כרגע אני בתחילת שבוע 42 (41+2).
    נמצאת במעקב כל יומיים שלושה בבי"ח. לא מוכנים לזרז את הלידה עד סוף 42- זו המדיניות שלהם. (יום ו' , או אפילו יום א' עוד שבוע. אז אהיה בשבוע 42+2) . הכל נראה תקין, למעט מוניטור ביום ד' שהראה האטות דופק, מוניטור נוסף לאחר חצי שעה היה תקין.

האם כדאי לחכות או לזרז? (זה כרוך בפניה לבי"ח אחר)
    אני לחוצה בגלל שהבנתי שזה קצת מסוכן כבר בשבוע כזה.
    תודה מראש
    מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 42.... דחוף

הוספת תגובה

• שבוע 42.... דחוף - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    14/04/2013

שלום מור. ההחלטה על זירוז בשבוע 41 לעומת 42 הינה שנויה במחלוקת. כיום ברוב בתי החולים בעולם מזרזים בין לבין. מעקב ההריון נועד לאתר סיבות להקדים את הלידה ולך היתה סיבה כזו - האטה בדופק. אינני יודע כמה משמעותית, עמוקה וארוכה היא הייתה אבל אינני רואה סיבה להמשיך מעקב אחר שהייתה האטה בשבוע 41+2 - מציע לך לבצע זירוז. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שרון

מור
    15/04/2013

ד""ר שרון,שלום
    לגבי המוניטור עם ההאטות- זה היה בשבוע שעבר, מיד אחרי אותו מוניטור ביצעו מוניטור נוסף שהיה תקין.
    לאחר יומיים שוב המוניטור תקין וכן לאחר 4 ימים תקין. האם עדיין יש מקום לדאגה?
    חשוב לי לדעת, כי בקשת זירוז כרוכה בפניה לבי" ח אחר
    תודה רבה מראש
    מור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שרון - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    15/04/2013

שלום מור. תשובתי לא השתנתה. עדיין ממליץ על השראת לידה טרם שבוע 42. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

גילי
    14/04/2013

גם אני מציעה ...! למרות שאני לא רופאה :)
    בהצלחה והמון המון מזל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו