כאבים בנרתיק לאחר יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בנרתיק לאחר יחסי מין
    דינה
    17/04/2013

שלום לכם,
    אני נמצאת בשבוע ה-24 להריוני. לפני שבוע בדיוק עברתי בדיקת סקירה מאוחרת, אשר נראתה תקינה. הבדיקה לא כללה בדיקה וגינלית, אלא רק אולטרה-סאונד בטני.
    בימים האחרונים, מיד לאחר קיום יחסי מין, אני סובלת מהתכווצויות חזקות מאוד (או אולי מעין תחושת לחץ באזור האגן) שבאות והולכות באזור הנרתיק ונמשכות במשך מספר שעות, אפילו למשך היום כולו. ההתכווצויות חריפות בהרבה בעת עמידה והליכה. יש לציין כי הכאבים לא מופיעים בעת קיום יחסי המין, אלא רק לאחריהם.
    כרגע אני שוהה בחו"ל ולא אוכל להגיע לרופא בארץ עד ליום ראשון. שאלתי היא האם מומלץ להימנע מיחסי מין בינתיים, עד שאוכל להגיע לרופא, והאם אכן מצריך בדיקת רופא או שמדובר בתופעה שכיחה בתקופת ההריון.
    אודה לתשובתכם,
    דינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא רופאה ... אבל

שני
    17/04/2013

אם כואב כל כך חזק ולכל כך הרבה זמן ... שעות??? ... - אז למה להמשיך עם יחסי מין ??!

ברור שכדאי להפסיק ... לדעתי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בנרתיק לאחר יחסי מין - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    18/04/2013

שלום דינה. מדובר בתופעה מאד שכיחה בהריון שלרוב אינה מזיקה. אם מאד כואב נסי להמנע ממגע עם הזרע (קונדום או משגל נסוג) וראי האם עוזר. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו