מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק הריון ללא עוברSAPIR19/04/2013
שלום ד"ר.
אני אמורה להיות היום בשבוע ה- 8+ 4 ימים. לפני יומיים בצעתי בדיקת אולטרסאונד אצל רופאת הנשים והיא ראתה שני שקי עובר , אך ללא עוברים. באחד השקים נצפה פס מסויים , אך לא היה ברור מהו.
הרופאה המליצה לבצע בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע לראות האם יתפתח משהו, ואם חלילה לא אזי יש לבצע גרידא. אני מעדיפה להמתין שבועיים כדי לתת הזדמנות להריון זה שאולי מתעכב (אולי נקלטתי מאוחר וכד'). אציין כי כרגע אין לי דימום או כל תופעה יוצאת דופן אחרת למעט תופעות הריון שכיחות. האם יש סכנה להמתין שבועיים במקום שבוע עד לביצוע הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ללא עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/04/2013ערב טוב
אין סכנה בלחכות.
חבל על עוגמת הנפש לחכות שבועיים.
האם העל קול בוצע וגינאלית ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר
SAPIR21/04/2013כן , הבדיקה הייתה וגינלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר
SAPIR21/04/2013האם לדעתך אין סיכוי שיראו משהו מתפתח או שב"עוגמת הנפש" כוונתך הייתה שההמתנה של שבוע או שבועיים זה היינו הך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/04/2013בוקר טוב
המתנה של שבוע מספיקה אם מבצעים על קול וגינאלי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/04/2013בוקר טוב
אם הבדיקה היתה וגינאלית לצערי רוב הסיכויים שלא מתפתח טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני שקי הריון ללא עובר
SAPIR22/04/2013תודה על התשובה הכנה ד"ר. בהנחה שבאמת ההריון הולך לכיוון לא טוב, האם יש מושג למה זה קורה? קצת רקע: אני אמא לילדה בת שנתיים שבאה די בקלות מהרגע שניסינו וללא בעיות. ואילו מאז שאנחנו מנסים להיכנס להריון נוסף הייתה לי הפלה טבעית בשבוע ה-7 (לפני כמה חודשים) ועכשיו ההריון הזה. האם יש בדיקות שניתן לבצע למניעת הישנות מקרים כאלו או שמא זה פשוט דברים שקורים וכדאי להמשיך לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)