דימום בלתי פוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בלתי פוסק
    יעל
    20/04/2013

שלום,
    אני היום בשבוע 10 +5. בד"כ המחזור שלי סדיר.מתחילת שבוע 6 התחילו לי דימומים. בהתחלה הדימום היה דם ישן אבל עכשיו פעמיים בשבוע הדימום אדום כמו מחזור. כל פעם שיש דימום אני נוסעת להבידק וב"ה עד כה כל פעם היה דופק והעובר היה בגודל המתאים לאותו שבוע.
    אני מדממת כמעט כל יום. הרופאים אומרים שאין מה לעשות ולחזור כל פעם להיבדק באמצעות אולטרסאונד.
    הדימום מלווה בכאבי בטן חזקים. בדקו רק את הרחם והצוואר. לא קיימתי יחסי מין בגלל הדימום מתחילת ההריון. האם יש משהו שמתפספס? לא ניתן לעשות כלום? רק כל יומיים להיבדק?

בנוסף לפני חצי שנה הייתי בהריון אבל מההתחלה נצפה שק ריק. המליצו לי לעבור גרידה וזה מה שעשיתי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בלתי פוסק

הוספת תגובה

• דימום בלתי פוסק - תגובה

ד``ר אריה לידור
    21/04/2013

שלום לך
    כל עוד קיים דמם יש להוכיח את תקינות ההריון באמצעות אולטרהסאונד. מציע שתבצעי גם בדיקת פאפ ובדיקה גינקולוגית

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בלתי פוסק - תגובה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    21/04/2013

כמו כן רצוי לבדוק את רמת ההמוגלובין שלך ותפקודי קרישה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו