כאבים בבטן עליונה בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן עליונה בצד ימין
    שלי
    23/04/2013

שלום,
    אני בשבוע 33, וכבר כמה זמן יש לי כאבים בבטן עליונה בצד ימין, מתחת לחזה. בהתחלה חשבתי שזה כאב שמקרין מהגב, כי יש לי כאבי גב בעיקר בצד ימין, אך לאחרונה הכאב החל להופיע ללא קשר לכאבי הגב. לפעמים זה שורף מאד ולפעמים כואב כמו כאב שרירים חזק מאד שגם יורד יותר נמוך בבטן וגם קצת שמאלה. הבנתי שכאבים ברום הבטן יכולים להעיד על רעלת הריון ובגלל זה אני מודאגת, אך זה קורה בעיקר אחרי ישיבה ממושכת אז אולי זה הרחם שלוחץ על משהו...
    זה משהו מוכר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בבטן עליונה בצד ימין - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/04/2013

שלום.
    הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע אכן גם ממתח שרירים.שוה כמובן לגשת ולהיבדק כדאי גם לשקול ביצוע אולטרהסאונד בטן עליונה לשלילת בעיה בכיס המרה ,כבד,כיליה וכו.לגבי סוג הכאבים הקשור לרעלת הריון-זוהי תופעה המופיעה בשלבים מתקדמים מאד של המחלה שבודאי את לא נמצאת בהם.השורה התחתונה,גשי לרופאך להיבדק ולהלהחליט האם יש צורך בהמשך בירור ואם כן באיזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו