ראש נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראש נמוך
    שני
    26/04/2013

שלום רב.

אני בת 38,
    הריון ראשו,
    שבוע 31+6

אתמול עשיתי אולטרסאונד הערכת משקל והכל בסדר. העובר שוקל 1.922 גרם.

שמתי לב שהרופא שם את המכשיר ממש נמוך על הבטן שלי, יותר נכון על התחלת איזור ה"משולש" - סליחה, לא מוצאת את המילה ... ושאלתי אותו "מה זה? שם הראש של העובר ??" אמר "כן, הראש מאוד נמוך".

האם זה שכיח?
    האם זה יכול/עלול להעיד על לידה מוקדמת?
    האם זה אולי מסביר את הכאבים והלחץ בבטן, שיש לי כבר יותר מחודש, בזמן עמידה והליכה (לא בישיבה או שכיבה), עד כדי אי יציאה מהבית? ...(עשיתי מוניטורים ובדיקות צוואר רחם וצירים, והכל תקין)
    האם עלי לעשות/לא לעשות משהו מיוחד? למרות שגם ככה אני מנוטרלת מפעילות בגלל הכאבים ...

תודה רבה וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראש נמוך

הוספת תגובה

• תיקון!

שני
    26/04/2013

1.922 קילו , לא גרם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראש נמוך - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    26/04/2013

שלום מירי. רופאים לעיתים מדברים יותר מדי....מאד שכיח, אינו קשור ללידה מוקדמת ויכול להסביר תחושת לחץ באגן ובנרתיק. התופעה אינה דורשת כל בירור או מעקב. פשוט הרגעי ונסי להנות משארית ההריון. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה רופא חמוד אתה!!! תודה תודה תוד

שני
    26/04/2013

תודה!!
    סופשבוע נעים וטוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו