תוצאות בדיקת cmv לא ברורות- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת cmv לא ברורות- דחוף
    שרון
    26/04/2013

שלום, אני בהריון שבוע 8 בערך, לפני שבוע עשיתי בדיקות דם :

cmv igg חיובי

cmv igm שלילי

cmv igm (add vidas) - cmv igm NEG

cmv avidity - 0.59 borderline

מה זה אומר? התוצאות סותרות את עצמן...

כל הזמן מדברים על התוצאות של בדיקת avidity באחוזים, ואני בכלל קיבלתי תשובה של 0.59 ללא אחוזים...

אני מאוד לחוצה ולא מבינה מה התוצאות אומרות, האםהעובר נמצא בסיכון? מתי חליתי? אשמח לעזרה בפענוח וחוות דעתך לגבי המשך ההריון.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת cmv לא ברורות- דחוף - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    26/04/2013

שלום שרון. דאגתך לשוא. לא נדבקת בהריון ואין כל סכנה לעובר. כמו כן מיותר לבצע בכלל בדיקת AVIDITY אם ה IGM הינו שלילי כי ההדבקה בכל מקרה אינה לאחרונה. בהצלחה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל עדיין

שרון
    26/04/2013

תודה על תשובתך אבל אני עדיין לא מבינה, איך ניתן לדעת אם ההדבקה היא ישנה? הרי לפי התוצאות avidity זה גבולי, מה בעצם אומרות התוצאות האלה???
    וחוץ מזה מדוע נעשתה avidity אם תוצאות ה igm שליליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל עדיין - תגובה

ד''ר שרון מסלוביץ
    28/04/2013

האבידיטי נעשה בטעות על ידי עובד מעבדה שלא מבין דבר וחצי דבר ב CMV. אם ה UGM שלילי אין חשש להדבקה לאחרונה ואין צורך לבצע בדיקת אבידיטי. בהצלחה, שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו